Elena

Pentru mine acest curs a fost o gură de aer proaspat, mi-am reamintit că sunt vie, că suntem vii, că suntem frumoși, că dincolo de această interacțiune cotidiană banală ne putem reaminti cine suntem cu adevărat și ce contează cu adevărat, că lumea e frumoasă și chiar și atunci când nu e, noi nu pentru ea trăim, că mai poți avea fluturi în stomac și după 12 ani lângă el, că stă în puterea noastră să sădim emoții în cei din jurul nostru și în noi înșine, că energia pe care o dăm se întoarce înzecit înapoi.

Am dormit 4 ore în noaptea de după spectacol și a doua zi eram plină de energie și radiam, am mers la job zâmbind, m-am plimbat pe străzi ascultând muzică, am retrăit iar și iar povestea piesei.

Recomand tuturor această călătorie interioară, nu e ușoară și nu o poți accepta din prima, dar odată ce am îmbrățisat-o, sper eu să rămânem prieteni pe veci.

Nu cred ca aș schimba nimic la acest curs, fiecare are ritmul lui și momentul lui, lucrurile neputând fi forțate. Am râs mult, dar nu era râsul meu, am plâns spre final deblocând ceva interzis în mine.

Vă mulțumesc din tot sufletul pentru facilitarea acestui proces minunat de cunoaștere, înțelegere și schimbare.
Elena