Andra-Mihaela State

Mi-a plăcut foarte mult deschiderea cu care ați lucrat cu noi și susținerea pe care am primit-o încă de la începutul cursului. Mă bucur că am avut posibilitatea să întâlnesc aici oameni pozitivi, deschiși și sinceri cu care am putut forma o legatătură emoțională destul de puternică, zic eu.

Am învățat în primul rând să am mai mult curaj, am învățat cum să pot vorbi mai tare – și acum lumea chiar înțelege ce zic :)))
Am învătat că emoțiile nu trebuiesc ascunse, fiindcă există o frumusețe aparte în ele, acestea nefiind un semn de vulnerabilitate, ci, din contră, te fac mai puternic.
Am reusit să mă redescopăr, am învățat să am mai multă încredere în mine, am fost suprinsă de feedback-ul vostru și al colegilor și așa am înțeles că pot mult mai mult decât credeam inițial.
Cursul m-a ajutat să înțeleg și mai bine că fiecare dintre noi avem la bază aceleași temeri, că nu suntem suficient de buni, că alții ne privesc doar ca să ne judece, când de fapt nu e deloc așa.
Îmi e mult mai ușor acum să mă relaxez si să îmi golesc mintea, mă bucur mai mult de fiecare moment și chiar am o mai mare atenție la detalii (aș putea cu ușurință să îți descriu cum mi-am lăsat fiecare lucru în cameră de dimineață sau ce am văzut în drum spre muncă :)) )