Cătălina

Frica de a vorbi în public, pe care o am demult de tot, mă făcea să cred că eu nu aș putea sta pe o scenă, că nu aș avea orice-ul necesar pentru a vorbi în fața unor oameni atenți la mine. Mereu m-au speriat prezentările și abia așteptam să se termine. Cu voi am descoperit că e ok, că frica nu înseamnă că nu poți face lucrul ăla, ca ea o să fie mereu acolo, dar că își pierde intensitatea și că ajungi cumva să nu vrei să fugi de pe scenă, ci să stai și să te bucuri de experiență.

De vorbit, tot repede vorbesc :)) E greu de schimbat asta.

A mai fost ceva ce pe mine personal m-a ajutat. Într-o perioadă în care emoțiile mă copleșeau, și tocmai pentru că nu erau d-alea plăcute, cumva tindeam să le resping și să mă blamez că le simt așa intens “de ce nu sunt mai puternică?”. Mediul de la voi încuraja manifestarea emoției și cumva m-a ajutat să fac eu pace cu mine că simt așa cum simt, că sunt așa cum sunt 🙂 Și că nu e nimic rău în asta.

Mi-a placut mult lucrul cu voi, încurajările primite, interacțiunea cu fetele. Atelierele mă relaxau și mă extrăgeau din gândurile cotidiene. Am mai practicat respirația ca formă de relaxare când mă mai apucă anxietatea. Sunt ceva mai atentă acum și dacă văd că debitul meu verbal l-ar putea debusola pe interlocutor, o iau mai încet.

Vă mulțumesc mult pentru experiența oferită! Cred sincer că oricine ar beneficia de pe urma unui astfel de curs!

Cu drag,
Cătălina