R.G.

Trecerea „hotarului” – dacă ar fi să dau un titlu întregii experiențe Inorog Art, acesta ar fi. Pentru mine, a însemnat mai întâi de toate depășirea unei limite, aceea de a mă putea afla pe o scenă, de a-mi gestiona emoțiile, astfel încât să mă pot bucura de moment.

Emoție și memorie afectivă. E un curs pe care l-am trăit 100% și care mi-a pătruns în suflet.

Încredere și entuziasm. De la atelier la atelier, de la exercițiu la exercițiu, mi-am descoperit o parte, până atunci încă necunoscută, a încrederii în mine, iar participarea la spectacolul final a venit în mod firesc J.

Bucurie și conectare. Am cunoscut oameni foarte, foarte faini: Mona, Diana și Georgiana (echipa organizatoare) și colegii (de fapt, colegele – fiindcă s-a întâmplat să fim prima grupă alcătuită exclusiv din fete) și am simțit că am făcut acel „click” cu aceste persoane. Așteptam cu nerăbdare ziua atelierului, în fiecare săptămână :D.

Joacă și introspecție. Exercițiile propuse au fost insolite: m-am jucat (o joacă totuși de oameni mari 😉 ), am redevenit copil și în același timp am mai aflat câte ceva despre mine, într-o manieră la care nu mă așteptam.

Prezent și relaxare. Cred că aceste ateliere s-ar fi putut numi întru-câtva și ateliere de mindfulness, fiindcă cele mai multe exerciții presupuneau să fim cu totul acolo, atunci. Totodată, deși întâlnirile au fost dense și mereu depășeam cele două ore alocate, toate atelierele au fost extrem de relaxante și plăcute pentru mine. Recunosc, unele exerciții m-au „solicitat” încă de când Mona sau Diana ne explica ce urma să facem, dar după ce parcurgeam exercițiul aveam un cu totul alt tonus.

Libertate și autenticitate. Mi-a plăcut mult că Mona și Diana nu dau o rețetă universal valabilă, exercițiile și parcursul modulului sunt aceleași pentru întreaga grupă, dar fiecare este lăsat să descopere lucrurile în felul său. Am simțit că individualitatea și unicitatea fiecărui participant sunt privite cu blândețe și încurajate.

Mulțumesc din suflet, dragile mele Mona, Diana și Georgiana, pentru toate aceste luni petrecute împreună, pentru căldura, deschiderea și sufletele voastre minunate! Mă bucur că ne-am întâlnit! A fost cel mai fain curs la care am participat. Și mai vreau! 😀

Vă îmbrățisez cu mare drag,

R.G.