R.C.

Mi-a plăcut în primul rând că am cunoscut oameni noi, fiecare cât a lăsat să se întrevadă, diferiți și totuși atât de asemănători… Oameni frumoși alături de care am făcut această călătorie, faină și nu ușoară, către noi…Mi-a plăcut cum am fost îndrumați, sfaturile primite de la fiecare din voi trei. Mi-a placut că am aflat și am experimentat ceva din viața de actor, că am intrat un pic în spatele scenei, am văzut un pic și ce înseamnă regie. Cu siguranță acum o să ne uităm altfel la o piesă de teatru sau la un film.

Ca impact: Da a avut, are. Noi venind în cuplu la curs a fost un pic altfel, față de ceilalți. In final am putut să abordăm și genul ăsta mai declarativ de poezie, “Parisul noaptea” și cea a Elenei, pe care sa ni le zicem unul altuia.
Dupa cursul și spectacolele din final, am regăsit cumva ceea ce am pierdut de-a lungul timpului, avem ceva anișori împreună. Am regăsit emoția, fiorul de la începuturile relației. Mulțumim pentru ocazia creată prin cursul ăsta!
Pe mine personal, m-a ajutat să mă apropii un pic mai mult de poezie, să vad un pic mai mult față de ce am studiat în școală, să percep un pic mai mult din emoție, să-mi dau voie să simt mai mult.
Mulțumesc colegilor și vouă pentru poeziile frumoase aduse în fața noastră, pentru emoțiile transmise și trăite. Poate că de acum o să mai citesc câte o poezie, în mod sigur pe cele din spectacol o să le caut să le recitesc pe îndelete.