Doina

M-am tot gândit cum să aranjez aceste gânduri deoarece a fost o experiență incomparabilă cu altele din trecut din domeniul dezvoltării personale.
Au fost 4 luni frumoase și pline de lucruri noi, tehnici interesante, prezentate într-un mod distractiv și aplicabile în general, în viață, nu doar în scopul actoriei, fapt care mi-a depășit așteptările. Cred că este extraordinar cum mici chestii, pe care nici nu le mai conștientizăm în viața de zi cu zi, ne pot schimba starea – printre exemple sunt postura și respirația corectă.

Mi-a făcut mare placere să vă cunosc, să am ocazia să petrec acest timp cu voi și să învăț de la voi. Exercițiile pe care le-am făcut împreună au fost amuzante și au atins laturi ale mele pe care nu le explorasem până acum. Recunosc, nu mă regăsesc în toate și nu mă simt confortabil în unele momente (includ aici unele dintre exercițiile de improvizație), dar partea bună este că am conștientizat acest lucru și stiu unde să lucrez, dacă voi decide să schimb asta.

În concluzie, a fost o experiență extraordinara, plina de oameni cu suflet mare, lucruri noi, interesante, distractive si eliberatoare 🙂

Cu această ocazie, VĂ MULȚUMESC!