“Iubitul meu…Leonard” dupa Leonard Cohen

 

afis-iubitul-meu-leonardCu: Diana Giubernea

Regia: Mona Gavrilaș

Book the show: art@inorogart.ro

 

Un spectacol senzual, emoționant, atractiv, inedit după opera fascinantului Leonard Cohen.

Un drum plin de căutari în labirintul amintirilor. O “calatorie” în sufletul omului. Spectacolul este privit altfel, inedit, debutând cu un Leonard matur, trecut prin viață, amintindu-și de clipele fericite, apoi avem un Leonard în tinerețe, în plină forță care se îndrăgostește, trăiește cu pasiune orice clipă, care luptă pentru ideile sale, care face politică, iar în final ne întâlnim cu un Leonard – copil, abia născut. Drumul este invers, dar poate mai adevarat…(ar trebui să ne naștem Bătrâni) – dupa cum bine spune Ana Blandiana.

Ceea ce este surprizător în opera lui Leonard Cohen este tocmai această permanentă căutare a sufletului prin mijloace contradictorii, în care forța se amestecă subtil cu tandrețea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristețea…Descoperim însă și un Leonard luptător, neînfricat, acuzator, un combatant politic pregătit parcă să apere întreaga planetă de răul de peste tot.

“Iubitul meu…Leonard” ar trebui să ne facă mai sensibili și mai puternici totodată, mai atenți la ceea ce spunem, facem, gandim. Să fim Liberi în noi.