Workshop in progress…

Workshop in progress...

Cu: Ava V.

Regia: Mona Gavrilaș

Book the show: art@inorogart.ro

“Workshop in progress…” este un spectacol atipic, de nișă, nu pentru toți.  E doar pentru acei spectatori care vor să intre în “laboratorul secret” al actorului și al regizorului și pentru aceia care, prin acest JOC, vor să se cunoască mai bine pe ei inșiși.

Câte emoții simți pe parcursul unei zile? Le cunoști? Te cunoști? Le controlezi sau te controlează ele pe tine? Dar câte emoții trebuie să declanșeze un actor în interiorul său pe parcursul unui spectacol si care sunt mecanismele pe care le folosește? Câte secunde îi ia să treacă de la o emoție la alta, de la o stare la alta, de la plâns la râs, de la iubire la ură, de la afecțiune la dispreț?

La “Workshop in progress…” cronometrul va fi la public, care va apăsa, prin intermediul regizorului, butonul la care actorul va trebui să răspundă cu emoția cerută de public. Cât de bine trebuie să se cunoască un actor pe el însuși pentru a deschide sertarul cu emoția potrivită și pentru a lua publicul cu el în această călătorie prin sufletul său? Și cât de greu sau ușor e să renunți la măști și să faci cu sinceritate  această sternotomie sufletească în fața altora? La aceste întrebări va încerca să răspundă “Workshop in progress…”

Spectacolul are o structură, un repertoriu (poezii diferite ca gen, povestire și monolog), dar, în fiecare seară, cu ajutorul publicului și al improvizației, se va modifica. Practic, de fiecare dată, se va reinventa.

“Workshop in progress…” este mai mult decât un spectacol, este și un atelier de autocunoaștere și dezvoltare emoțională, în care ești invitat să te înscrii pe viitor dacă îți dorești să faci primii pași spre actorie sau dacă vrei să faci din nou cunoștință cu inima ta, să te accepți, să ai mintea deschisă și sufletul treaz, jucăus, ca de copil. Te invităm să lași prejudecățile de “adult” și, pentru o seară sau mai multe, să redevii copil, pentru a putea să te bucuri de lucrurile simple, mici. Prin “Workshop in progress…”  faci cunoștință din nou cu TINE.